Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dino Piccolino
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ursitoare la botez
450 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
După cum se spune în popor, ursitoarele sunt ființe magice despre care se crede că au darul de a hotărî soarta omului de la naștere. În a treia noapte de viață a copilului nou-născut, nașa invită ursitoarele și face o masă cu prăjituri, bomboane, vin, apă, flori și tot ceea ce crede că le-ar putea plăcea acestora. Ursitoarele apar noaptea, la poarta casei în care dorm mama împreună cu copilul ei și prezic destinul acestuia. O alta teorie sugerează că ursitoarele îi aduc "daruri" nou-născutului - sa fie deștept, să fie sănătos, să aibă noroc în dragoste, să fie chibzuit, etc.

Am preluat această tradiție veche românească despre ursitoare și am transformat-o într-un spectacol ce încearcă să transmită ceva din magia vremurilor trecute într-un spectacol plin de grație și culoare, de care vă veți aminti mult timp cu drag.

Prezenta lor va va incanta prin frumusete, dulceata graiului, intelepciunea vorbelor si gratia dansului. Chiar daca uneori sunt puse pe sotii, ursitoarele noastre sunt vesele,  prietenoase si iubesc foarte mult copiii.

Invitati-le la petrecerea Dvs. si va veti bucura de un spectacol de neuitat!
Din Gura in Gura